2018-04-24 06:16:50 | Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/virtual/focijegyek.com/htdocs/admin/modules/translation/classes/model/translate.php(1) : eval()'d code on line 2 Focijegyek.com-focijegyek, fociutak a legkedvezőbb áron megbízható partnertől!

Kedves Sportbarát!

A Goal Sport Travel Kft a sportutaztatás elkötelezett híveként nemzetközi sporteseményekre értékesít belépőjegyeket Magyarországon és Európa több országában.

Legfőbb erényeink közé tartozik a megbízhatóság és rugalmasság, melyek nélkülözhetetlenek a szakmában. Hosszú évek alatt kialakított kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a legkedvezőbb feltételekkel biztosítunk belépőjegyeket nem csak a magyar sportbarátoknak, de itthon és külföldön is több sport utakat szervező cég is minket választ partnerként versenyképességének megőrzése érdekében.

Velünk számos olyan eseményre eljuthat, amelyre az óriási nemzetközi érdeklődés miatt szinte lehetetlen jegyet szerezni. Legyen az „El Classico”, Bajnokok Ligája döntő vagy wimbledoni teniszdöntő, velünk garantáltan a legjobb helyekről élvezheti végig a legnagyobb csillagok összecsapásait.


JÓ SZURKOLÁST!

Kubatov Gábor
ügyvezető igazgató 
Kubatov Gabor                                            

VISSZA A FŐOLDALRA!

2012 Ⓒ all rights reserves | Goal Sport Travel Kft
cégjegyzékszám: 01-09-208042
adószám: 25317169-2-41
06(30) 476 3657
info@focijegyek.com
Futureweb